De startpagina voor ondernemers van Noord Brabant

Inkoopmanagement Noord Brabant.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Inkoopmanagement Noord Brabant

Buying Support

Buying Support adviseert modebedrijven op het gebied van alle zaken die te maken hebben met de inkoop van kleding en met inkoopmanagement. Ook wanneer u behoefte hebt aan het tijdelijk inzetten van inkoopprofessionals, levert Buying Support de juiste specialist.

Bezoek website Buying Support

Facto Magazine

Facto Magazine! Het vakblad voor facility managment en inkoop.

Bezoek website Facto Magazine

Focus Facility Management

Focus Facility Management B.V. biedt vanuit een heldere visie ondersteuning aan bedrijven en organisaties op facilitair en inkoop gebied. Voor facilitaire en inkoop trajecten zorgen onze interim professionals voor een succesvolle en betrokken aanpak.

Bezoek website Focus Facility Management

IM-mens

IM-mens beschikt over interimmanagers met ervaring in logistieke en productie management functies. Zij beschikken over specifieke kennis of branche ervaring waardoor de interimmanagers van IM-mens snel in staat zijn om op tijdelijke basis die ondersteuning te geven die wordt gevraagd.

Bezoek website IM-mens

InkooPManagement

InkooPManagement begeleidt uw bedrijf naar een onderneming met een krachtige professionele inkoop, passend in uw bedrijfscultuur, met als eindresultaat: Een zelfstandige professionele inkoop van goederen en diensten zonder onnodig verlies van kapitaal, met concrete en meetbare besparingen of toegevoegde waarde, geborgd in contracten.

Bezoek website InkooPManagement

20/20 vision Europe

20/20 vision Europe is een Nederlands bedrijf dat succesvolle standaard oplossingen biedt voor uw gehele proces van budget tot betaling en digitale berichtuitwisseling. Wij ontwikkelen onze oplossingen zelf, waardoor wij snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Rijswijk 
Displaying 2020 vision.jpg
 

Bezoek website 20/20 vision Europe

P&O Profit

P& O profit biedt u praktische en resultaatgerichte advisering en ondersteuning aan. Wij richten ons hierbij op kleine en middelgrote organisaties (circa 30 tot 500 medewerkers) in zowel de profit als non-profit sector. Onderscheidend is onze business unit “Shared Inkoop Services” die u veel voordelen biedt.

Bezoek website P&O Profit

Yellow Way B.V.

Het ontwikkelen van de mens en organisatie zodat uw service processen er echt toe doen, dát is het werkterrein van Yellow Way. En zo houdt ú de volle focus op uw organisatie doel.

Bezoek website Yellow Way B.V.

Smarter Administration

Smarter is opgericht om ondernemerschap te stimuleren. We willen de startende en kleine ondernemer van dienst zijn met behulp van verschillende producten en pakketten. Starters, zzp’ers en kleine ondernemers zijn bij ons van harte welkom voor bijvoorbeeld de oprichting van hun bedrijf. Voor het uitvoeren of begeleiden van de administratie. Maar denk ook aan steeds weer die BTW en IB Aangiftes, uw Websites, uw Huisstijl of wellicht een nieuwe bedrijfsvideo. Bij ons vindt u alles wat u moet hebben om te starten, helemaal aangepast op uw budget!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Oisterwijk  

Bezoek website Smarter Administration

Vissers Konings

Vissers Konings Accountants en Belastingadviseurs werkt vanuit persoonlijke betrokkenheid bij cliënten en diepgaande kennis van hun ondernemingen. Onze vaste cliëntenteams verlenen een kwalitatief hoogwaardige dienst. Omdat het succes van ons bedrijf voortkomt uit de duurzaamheid van onze relaties, doen wij er alles aan om voor al onze cliënten een betrouwbare zakenpartner te zijn en blijven.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Roosendaal 

Bezoek website Vissers Konings