De startpagina voor ondernemers van Noord Brabant

Computers Noord Brabant.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Computers Noord Brabant

CNBit Computerservice Noord-Brabant

Wat gebeurt er met uw data bij een computercrash, brand, waterschade of diefstal? Eenvoudig een zorgeloze online backup van uw bedrijfsgegevens? Computerservice Noord-Brabant kan het voor u aanbieden.

Bezoek website CNBit Computerservice Noord-Brabant

Dell Nederland

Dell biedt uitstekende betaalbare desktops en laptops voor ondernemers. Let op de scherpe aanbiedingen. Tevens alles via internet besteld en aan huis geleverd.

Bezoek website Dell Nederland

Division Brabant

Het team doet mee aan verschillende Distributed Computing projecten. Distributed Computing wil zeggen dat meerdere PC’s met behulp van software aan elkaar gekoppeld worden om een super computer te krijgen. Hiermee kunnen grote berekeningen sneller uitgevoerd worden. Door middel van speciale software worden de idle-cycles van de PC’s nuttig gebruikt. Hiervoor is voornamelijk de snelheid van je PC (het aantal GHz) van belang. De projecten hebben elk een eigen doel, maar het belangrijkste voor het team is toch de teamspirit en de gezelligheid. Uiteraard zijn het ook de statistieken waarin wij ons willen onderscheiden van de rest.

Bezoek website Division Brabant

Dixons

Met 170 filialen is Dixons de grootste winkelketen van Nederland op het gebied van vrijetijdselektronica. Wij bieden keus uit een breed assortiment digitale foto- en videocamera's, MP3-spelers, PDA’s en navigatie, pc's en notebooks, spelcomputers, software en games en mobiele en draadloze telefoons. U kunt u bestelling ook online plaatsen en thuis afgeleverd krijgen.

Bezoek website Dixons

Dynabyte

Bij Dynabyte kunt u, behalve in de winkel, ook op het internet terecht voor een breed assortiment aan computers, supplies en software. Alles uit voorraad leverbaar. Dynabyte heeft haar winkels verspreid over heel Nederland. Er zit altijd een bij u in de buurt en zo niet, dan kunt u eenvoudig en veilig via internet bestellen.

Bezoek website Dynabyte

Trip Computers BV

Al sinds 1993 (en daarmee de oudste computerleverancier in Best) is Trip Computers de leverancier van automatiseringsystemen en diensten in Best en omstreken. De ervaring opgedaan in deze periode gaat vanaf MS-DOS tot de huidige Windows XP en Vista sytemen.

Bezoek website Trip Computers BV

Vobis

Vobis biedt u met een groot aantal winkels, verspreid over heel Nederland, een breed en diep assortiment producten met een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding zoals; PC’s, notebooks, printers, scanners, camera’s, accessoires en software.

Bezoek website Vobis