De startpagina voor ondernemers van Noord Brabant

E-Commerce Noord Brabant.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

E-Commerce Noord Brabant

Aceview

Aceview is een professioneel en flexibel webdesign en software bedrijf uit Brabant. In een team van creatieve en uiterst gemotiveerde collega's ontwikkelen wij websites en software voor het midden- en kleinbedrijf.

Bezoek website Aceview

Buro Kaaiman

Buro Kaaiman is een klein reclamebureau in het centrum van Tilburg. Grafisch ontwerp, concept, vormgeving, webdesign en fotografie.

Bezoek website Buro Kaaiman

Eduvision

E-commerce heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Wanneer u E-commerce in uw organisatie wilt implementeren, dan moet u met tal van zaken rekening houden. Tijdens de cursus E-commerce behandelen we enkele bedrijfsmodellen/verdienmodellen en kijken we globaal naar de ontwikkeling en implementatie van een dergelijke site.

Bezoek website Eduvision

Eperium

Eperium is de specialist op het gebied van e-Commerce. Wij combineren ondernemerschap, marketing, technologie en bedrijfsvoering. Onze oplossingen variëren van het ontwikkelen van een webwinkels tot fullservice multichannel e-Commerce oplossingen, waarbij integratie van het totale bedrijfsproces tot de mogelijkheden behoren.

Bezoek website Eperium

Eyegate

Eyegate is een reclame- en communicatiebureau dat zich met name richt op het MKB. Eyegate is opgericht in 2006. In ons korte bestaan hebben we al bij veel bedrijven uiteenlopende projecten met succes afgerond.

Bezoek website Eyegate

Linning

Wij bieden u een totale service op het gebied van computers en automatisering. Dat betekent dat wij u kunnen helpen met hardware en software op maat, service aan huis, detachering van specialisten in informatie en communicatie, advies, tot en met de uitvoering van grote informatica projecten. Centraal staat echter een betaalbare dienstverlening aan het MKB, met name op het gebied van e-commerce.

Bezoek website Linning

iWink

iWink is een full service internetbureau. Dat betekent dat u voor strategie, realisatie, beheer en optimalisatie bij ons terecht kunt. Bekijk hieronder de stappen uit ons werkproces en doorloop het full service traject.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Groningen 

 

Bezoek website iWink

De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak is een eCommerce specialist pur sang. Onze focus ligt op het verhogen van de conversie en de waarde van de winkelmand. Het eCommerce proces (komen, kijken, keuren, kiezen, kopen en weer kopen) speelt bij het bedenken en realiseren van onze oplossingen altijd een belangrijke rol. E-commerce zit in het DNA. De Nieuwe Zaak is één van de weinige e-commerce bureaus in Nederland die daadwerkelijk full service is.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlcoatie: Zwolle 

 

Bezoek website De Nieuwe Zaak

Netvlies Webdesign Breda

De medewerkers van Netvlies (opgericht in 1997) beschouwen geen taal zo veelzijdig als digitaal. In antwoord op het vraagstuk van de opdrachtgever ontwikkelen we originele producten en bijzondere applicaties. Netvlies levert een hoog niveau in dienstverlening en streeft ernaar de verwachtingen van haar opdrachtgevers te overtreffen.

Bezoek website Netvlies Webdesign Breda

Milvum

Milvum brengt elk aspect, van idee tot uitvoering, in kaart. Met de juiste strategie stuurt Milvum een concept tot een werkend succes. Door business, design, technologie en marketing hierbij te integreren, brengt Milvum oplossingen naar de toekomst.

Bezoek website Milvum

Elivery

Bij het starten van een webshop waarbij u fysieke pakketten gaat versturen naar uw klanten kan veel komen kijken. Elivery kan u hierbij ondersteuning bieden om dit vanaf het begin, effectief in te regelen. Zelf doen of uitbesteden?

Bezoek website Elivery

Pink Elephant

Pink Elephant is een internationale kennisleider op het gebied van bedrijfsinnovatie en bedrijfsverandering. Met advies- en IT dienstverlening haalt Pink Elephant het beste bij opdrachtgevers naar boven, door de kennis en creativiteit van mensen binnen deze organisaties te vertalen naar concrete resultaten.

- Middelgroot MKB bedrijf
- Locaties: s'Hertogenbosch, Naarden, Groningen, Deventer

Bezoek website Pink Elephant

Brownfish

Om succesvol online te zijn kies je voor een effectieve website. Voor ambitieuze ondernemers die resultaat gericht zijn.

BrownFish verdiept zich in de missie, visie, doelstellingen en Unique Selling Points (USP’s) van uw bedrijf. We verplaatsen ons in uw situatie en uw Business Strategy en kruipen zo in de huid van uw klant. Vervolgens maken we uw bedrijfswebsite, die naadloos aansluit op uw business. Uw nieuwe website ondersteunt, bevestigt en versterkt uw klant- en verkoopgesprekken optimaal.

Uiteraard zorgen we er ook voor dat uw website in de top van zoekmachines terecht komt, zodat uw website ook zelfstandig meer dan voldoende leads genereert.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle
BrownFish Online Marketing SEO en Conversie

Bezoek website Brownfish

Janssen.nl

Wij zijn Janssen.nl en wij bouwen relaties tussen merken en mensen. Dat doen we door alleen die middelen in te zetten die direct bijdragen aan het behalen van jouw doelen. Wat zijn jouw toekomstdromen? Wij helpen je graag om ze samen uit te laten komen. Let’s create!

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Waalwijk 
Image result for janssen.nl

Bezoek website Janssen.nl

SMID-IT Full Service Internet Bureau

Wij zijn een internetmarketing bureau met ambitie maar ook kennis op het complexe vakgebied van o.a. Leadgeneratie, online marketing strategie, optimalisatie van websites & webshops als ook internet marketing campagnes. Door de kennis op Bedrijfsvoering, Marketing & Sales en Techniek te combineren zijn wij een ideale partner voor veel bedrijven. Omdat wij continue bij blijven op het complexe gebied van internet marketing en technieken kunnen wij u optimaal ondersteunen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Arnhem 
Afbeeldingsresultaat voor SMIDIT internet

Bezoek website SMID-IT Full Service Internet Bureau