De startpagina voor ondernemers van Noord Brabant

Juristen Noord Brabant.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Juristen Noord Brabant

Advocatenkantoor Osté

Ons kantoor is zeer klantgericht, hetgeen mede tot uiting komt in het feit dat cliënten ook buiten de meer traditionele kantooruren, d.w.z. ’s avonds en in het weekend een beroep kunnen doen op een medewerker van kantoor. Tot de vaste klantenkring mag het kantoor rekenen ondernemingen van klein tot middelgroot en particulieren.

Bezoek website Advocatenkantoor Osté

De Haas en De Jong Advocaten en Mediators

Ons kantoor is een samenwerkingsverband dat zijn wortels heeft in de sociale advocatuur. Bij de Haas en de Jong Advocaten zijn 9 advocaten actief in het verlenen van rechtshulp aan particulieren, midden- en kleinbedrijf en maatschappelijke organisaties.

Bezoek website De Haas en De Jong Advocaten en Mediators

De Wit Advocaten

Voor deze bedrijven is De Wit Advocaten een zakelijke partner, die ondernemingen met raad en daad terzijde staat: uw juridisch klankbord, sparring-partner én rechterhand. De Wit Advocaten is gespecialiseerd in de begeleiding van ondernemingen in het verantwoord omgaan met risico's en zorgt ervoor dat de juridische zaken op orde zijn en blijven.

Bezoek website De Wit Advocaten

Dijkstra Voermans

Met een compleet pakket van juridische diensten richten wij ons met name op de MKB ondernemer, daarnaast kunnen particulieren ook bij ons terecht voor uiteenlopende juridische vraagstukken.

Bezoek website Dijkstra Voermans

Koch en van den Heuvel Juristen

Koch & Van den Heuvel is een voornamelijk op bedrijven en instellingen gericht advocatenkantoor waar momenteel 17 advocaten werkzaam zijn. Wij adviseren op alle rechtsgebieden.

Bezoek website Koch en van den Heuvel Juristen

LenaertsVoorvaart Advocaten

LenaertsVoorvaart Advocaten richt zich op particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland. Wij streven naar betaalbare en resultaatgerichte juridische dienstverlening op een aantal specifieke rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht, strafrecht en letselschade.

Bezoek website LenaertsVoorvaart Advocaten

Lips Advocaten en Mediators

Bij Lips Advocaten & Mediators werken vijf advocaten. Allen beschikken zij over een brede juridische basiskennis. Ons kantoor is met name actief op het gebied van arbeidsrecht, insolventierecht, ondernemingsrecht, contractenrecht, huurrecht, personen- en familierecht, incassozaken, letselschade, aansprakelijkheidsrecht, bestuursrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Bezoek website Lips Advocaten en Mediators

Vreijling - LCK

Vreijling LCK Advocaten biedt betaalbare juridische diensten van hoge kwaliteit. Hieronder verstaan wij advies- en procesbijstand aan zowel ondernemers als particulieren. Aantoonbare ervaring in uiteenlopende disciplines vormt daarbij een belangrijke toegevoegde waarde voor onze cliënten.

Bezoek website Vreijling - LCK

JuristenTeam

JuristenTeam is een onafhankelijke juridische dienstverlener. Ons Team van ervaren Juristen staat bedrijven en particulieren met raad en daad bij. Onze doelstelling is de oplossing van uw probleem! We hanteren bepaalde standaard uitgangspunten. We hechten aan een duurzame relatie met u, gebaseerd op interesse, integriteit en vertrouwen. Om deze redenen vinden wij een goed persoonlijk contact met u van belang.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amsterdam, Arnhem, Den-Bosch, Groningen, Rotterdam, Utrecht Zwolle

 

Bezoek website JuristenTeam

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS