De startpagina voor ondernemers van Noord Brabant

Notarissen Noord Brabant.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Notarissen Noord Brabant

Mark Wachters Notarissen

Bij Marks Wachters Notarissen zowel terecht voor zaken binnen de familiepraktijk (waaronder begrepen estate planning) als zaken op het gebied van registergoed- en ondernemingspraktijk.

Bezoek website Mark Wachters Notarissen

Notariaat Meijer

Heeft u een notaris nodig voor een testament, estate planning, onroerend goed of een nieuw op te richten stichting of bedrijf? Neem dan contact met ons op. Want naast deskundigheid bieden wij u maximale duidelijkheid, zowel in ons advies als in onze tarieven. Wij zijn er immers voor ú!

Bezoek website Notariaat Meijer

Notariskantoor Daemen

Ons kantoor kenmerkt en onderscheidt zich door haar informele en prettige sfeer. Kwaliteit en een persoonlijke benadering dragen wij hoog in het vaandel.

Bezoek website Notariskantoor Daemen

Notariskantoor Mandos

Notariskantoor Mandos heeft veel kennis en ervaring op het gebied van ondernemersrecht. U bent bij ons welkom met uw vragen. Hier vindt u alle notaris informatie die van belang is voor de diverse rechtsvormen en informatie voor midden- & kleinbedrijf waarbij een notaris van belang is.

Bezoek website Notariskantoor Mandos

Notariskantoor Spoormakers

Notariskantoor Spoormakers bestaat al meer dan 30 jaar. Hierdoor is een ruime ervaring opgebouwd op alle notariële rechtsgebieden, zoals familie- en erfrecht, onroerende zakenrecht en ondernemingsrecht.

Bezoek website Notariskantoor Spoormakers

Van Leussen & van den Broek Notarissen

Van Leussen Van den Broek Notarissen streeft ernaar zijn cliënten niet alleen een scherp tarief, maar tevens een alles inclusief tarief te bieden, zodat u van tevoren exact weet waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Wij doen u graag per omgaande een offerte. U kunt deze aanvragen via het formulier op de tarievenpagina, maar u kunt ons uiteraard ook even bellen. Wij helpen u dan direct!

Bezoek website Van Leussen & van den Broek Notarissen

Willems & Smeets

Willems & Smeets Notarissen staat voor dienstverlening. Wij kunnen u van dienst zijn op alle notariele vakgebieden.

Bezoek website Willems & Smeets

HVG

In Nederland behoort HVG tot de top van advocatuur en notariaat. Vanwege onze ondernemende, innovatieve en oplossingsgerichte benadering worden wij beschouwd als toonaangevend in de markt. Wij zijn bij uitstek een kantoor van deze tijd: professioneel, communicatief en 24/7 beschikbaar voor cliënten.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amsterdam, Den-Haag, Eindhoven, Rotterdam 
EY Ernst Young logo

Bezoek website HVG

Netwerk Notarissen

Netwerk Notarissen vormt met 600 gespecialiseerde notariële juristen het grootste samenwerkingsverband van notariskantoren in Nederland. Zij studeren samen en onderzoeken nieuwe juridische mogelijkheden. Vanuit meer dan 150 vestigingen staan wij voor je klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in jouw leven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Baarn 

 

Bezoek website Netwerk Notarissen