De startpagina voor ondernemers van Noord Brabant

Opleidingen Noord Brabant.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Opleidingen Noord Brabant

Agrojobs

Agrojobs doet net dat beetje meer om bedrijven en kandidaten bij elkaar te brengen. Met ons bijscholingstraject krijgen HBO'ers met een groenopleiding een baan als calculator bij een groenbedrijf. Door leren, werken en goede begeleiding lossen we in 1 keer een vacatureprobleem én een baanprobleem op.

Bezoek website Agrojobs

Berendsen & Partners

Bedrijven waar medewerkers regelmatig worden getraind zijn succesvoller. Naast het trainen en coachen van uw huidige team(s) en het werven en selecteren van nieuwe medewerkers, kan uw resultaat ook op andere manieren vergroot worden.

Bezoek website Berendsen & Partners

Bureau Razenberg

Kiezen voor Willem Razenberg is kiezen voor een trainer en managementcoach die achttien jaren zelfstandig ondernemer is, 8000 deelnemers heeft getraind en diverse studies heeft gevolgd waaronder de kunstacademie.

Bezoek website Bureau Razenberg

Fontys

Fontys wil een onderwijsinstelling zijn die studenten en medewerkers 'laat groeien door aandacht en uitdaging'. Studenten worden uitgedaagd om hun talenten te ontdekken en te ontplooien. Kwaliteit staat centraal in de visie van Fontys.

Bezoek website Fontys

IDP- opleidingen

Het IPD is een gerenommeerd landelijk opleidingsinstituut. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen een passende opleiding aan te bieden. Daarom verzorgen wij diverse opleidingen op verschillende niveaus. Cursisten volgen bij ons mondeling onderwijs, gegeven door hooggekwalificeerde docenten. Al onze opleidingen sluiten aan op de examens van de erkende examenbureaus.

Bezoek website IDP- opleidingen

Leidsche Onderwijs Instelling

Bij de LOI heb je de keuze uit meer dan 400 opleidingen. Van functiegerichte cursussen en beroepsgerichte MBO-opleidingen tot complete, officieel erkende HBO-opleidingen én universitaire opleidingen. Je vindt dus zeker een opleiding die bij je past.

Bezoek website Leidsche Onderwijs Instelling

Millian

Millian is onderdeel van McMillian & Company (The Netherlands) B.V. (Den Haag). Millian is een uitgever met toonaangevende uitgaven en websites op het gebied van opleiding & carrière informatie. Millian is sinds 1995 gespecialiseerd in het bereiken en voorlichten van hogeropgeleide (young) professionals, managers, laatstejaars studenten en (mede)beslissers in HRD en opleidingstrajecten.

Bezoek website Millian

NTI

Wilt u binnen 20 maanden uw MBA-titel halen, binnen 3 jaar een erkend HBO-diploma op zak hebben of naast uw drukke baan een MBO-opleiding kunnen doorlopen? Dit en nog veel meer is mogelijk bij het NTI!

Bezoek website NTI

Open Universiteit Nederland

De Open Universiteit Nederland is de Expert op het gebied van onderwijsontwikkeling en onderwijsinnovatie en koploper in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technologieen en onderwijskundige inzichten. Deze expertise is niet alleen beschikbaar voor de Open Universiteit, maar voor iedereen in het hoger onderwijs en het bedrijfsleven.

Bezoek website Open Universiteit Nederland

Sales Forward

We helpen verkopers en verkoopteams bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. We geloven in verkopers die continu in ontwikkeling zijn. Die flexibiliteit en persoonlijk leiderschap tonen. En méér dan alleen maar authentiek zijn.

Bezoek website Sales Forward

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl