De startpagina voor ondernemers van Noord Brabant

Training en Coaching Noord Brabant.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Training en Coaching Noord Brabant

Capra Advocaten

Capra is het grootste juridisch adviesbureau van Nederland dat is gespecialiseerd in het ambtenaren- en arbeidsrecht.Capra heeft zich ontwikkeld van een kantoor met één vestiging met één jurist tot een organisatie met vier vestigingen door heel Nederland met meer dan 35 gespecialiseerde juristen. We hebben zodoende veel ervaring met (lagere) overheden en andere organisaties binnen het publieke domein. We weten wat er speelt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: s'- Gravenhage, s'- Hertogenbosch, Maastricht, Zwolle

Bezoek website Capra Advocaten

Edubookers.com

Wij zijn Edubookers, hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Wij bieden duizenden trainingen aan van honderden van de beste opleiders in Nederland. Veel van onze trainingen zijn beoordeeld door oud cursisten, zodat jij de beste keuze kunt maken. Het Edubookers team helpt jou om te blijven groeien en dat met de beste prijsgarantie!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Eindhoven 

 

Bezoek website Edubookers.com

Advance Training & Coaching

Vooruitgang brengen in de ontwikkeling van uw organisatie, dat is waar advance training & coaching voor staat. Vooruitgang ontstaat door verandering, verandering in denken en doen. Door deze veranderingen in beweging te brengen ontstaat er een andere manier van werken.

Bezoek website Advance Training & Coaching

ChatCoach

Sinds 2004 houden wij ons professioneel bezig met online coachen. Dat maakt dat we ervaring hebben opgebouwd rondom de techniek en didactiek rondom online coachen. Online coachen is een uitstekende methode om te werken aan persoonlijke ontwikkeling. En uiteraard is het niet DE weg maar wel EEN weg om daarin te voorzien. De coach die online gaat zal ook beschikken over voldoende vaardigheden en competenties ten aanzien van online coachen.

Bezoek website ChatCoach

De Ruimte

De Ruimte heeft een bijzondere uitstraling en, bovenal, een bijzondere uitwerking. Wat deze ruimte doet, laat zich niet in tekst vatten; de Ruimte is een ervaring, die gevoeld, gezien en beleefd moet worden. U wordt in de Ruimte op een aangename manier uit balans gebracht. Net voldoende om even anders tegen de werkelijkheid, uw eigen leven, acties en reacties, en de wenselijkheid daarvan aan te kijken.

Bezoek website De Ruimte

Mind Movement

Mind Movement zet zich in voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Mind Movement verricht activiteiten op de gebieden bedrijfsmaatschappelijk werk, behoud werkplek, persoonsgebonden budget en coaching.

Bezoek website Mind Movement

OOOK

OOOK helpt. Niet met allerlei ingewikkelde modellen, maar met heldere en praktijkgerichte trainingen die directe en meetbare resultaten opleveren. Dat zeggen wij niet, dat zeggen onze opdrachtgevers.

Bezoek website OOOK

Oxford Training

Wij helpen u als ondernemer of manager met al uw vragen, wij geven advies en leveren management training aan zowel u als aan uw medewerkers. Wij helpen u niet alleen uw eigen talenten beter te gebruiken, wij laten u ook zien hoe u de talenten van uw mensen verder kunt ontplooien.

Bezoek website Oxford Training

Sirius Commitment

Als u doet wat u altijd deed, dan zult u krijgen wat u altijd kreeg. Tijd om andere dingen te gaan doen. Sirius Commitment doet andere dingen. Belangrijker: leert u om andere dingen te gaan doen. Met als resultaat persoonlijke en zakelijke ontwikkelingen in een richting die u wenst. In de richting van succes bijvoorbeeld.

Bezoek website Sirius Commitment

Smits & Beerends

Bij Smits & Beerends in Den Bosch kunt u terecht voor elk probleem waarbij gedrag of emoties een rol spelen. Hierbij stellen wij mensen centraal: binnen een organisatie en als individu. Door op een van de buttons links te klikken, krijgt u meer informatie.

Bezoek website Smits & Beerends

MTC Training

MTC is uw partner voor outputverhogende trainingen, adviesdiensten en interim management. MTC helpt in korte tijd de relatie met uw klant beduidend te verbeteren, ongeacht de markt waarin u zich begeeft. Wij reiken u effectieve, op maat gemaakte oplossingen aan voor het vergroten van uw winstcapaciteit.

Bezoek website MTC Training

Schipper Groep

Schipper wil excelleren in kennis en vakkundigheid, inzet en creativiteit en dit omzetten in kwaliteit zoals door klanten beleefd op een persoonlijke en verantwoordelijke manier. Schipper richt zich op het mkb in Zuidwest-Nederland. Voor deze ondernemers zijn wij een professioneel klankbord. De vraagstukken van klanten zijn onze uitdaging. Wij leveren eenvoudig en overzichtelijk de beste oplossing, het is bij ons in vertrouwde handen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Goes 

Bezoek website Schipper Groep

UNIT4 Business Software

UNIT4 ontwikkelt cloudgebaseerde ERP- en bedrijfssoftware. Met onze software en diensten helpen we onze klanten te voldoen aan de behoeften die een steeds veranderende omgeving met zich meebrengt. Organisaties willen blijven draaien en kunnen groeien. Om voorop te blijven moet software snel en tegen lage kosten aan te passen zijn aan continu veranderende situaties. En dat is precies wat onze ERP en bedrijfssoftware biedt. Software die klaar is voor de veranderingen van morgen. Dat noemen wij: software vooruitgedacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Hengelo, Rijssen, Sliedrecht, Utrecht, Veenendaal, Zoetermeer 
UNIT4 bedrijfssoftware

Bezoek website UNIT4 Business Software

Bureau Strak

Bureau Strak is een creatief marketingbureau, gevestigd in Hardenberg, met een focus op online. We zijn on-life. De perfecte combinatie tussen online en offline en we staan midden in het leven. We snappen wat merken moeten doen om zowel online als offline de doelgroep te raken. Dat vormt onze campagnes. Met die campagnes geven we merken ook een online gezicht. Bureau Strak is een digitaal marketingbureau. We ademen internet. We sturen op resultaat, maar altijd met een creatieve invalshoek. Zo krijgen onze opdrachtgevers altijd wat ze nodig hebben en vaak nog meer.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hardenberg 
Displaying Strak.png

Bezoek website Bureau Strak

Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en biedt daarom een uitgebreid Permanente Educatie-programma aan. Daarnaast biedt RB Opleidingen een breed scala aan opleidingen aan op diverse niveaus. U kunt vanaf de start in de opleiding Register Belastingconsulent in zes jaar afstuderen op academisch niveau.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Culemborg 
Register belasting adviseurs: Verder in fiscale kennis

Bezoek website Register Belastingadviseurs

MFAS

De basis voor MFAS/Meijer Fiscale Adviessystemen bv is gelegd in 1985. Henry Meijer kreeg bij het toenmalige De Boer en Van Keulen Groningen, thans PWC, de opdracht een checklist op te stellen voor het genereren van werk uit accountantsdossiers. In 1988 introduceerde hij dit instrument bij Moret Gudde Brinkman, thans EY. In 1994 werd MFAS/Meijer Fiscale Adviessystemen opgericht. Met onze cursussen proberen wij praktijkconcepten (verder) te ontwikkelen en ons programma te verrijken. U krijgt ideeën en handvatten voor uw cliënten aangereikt. Weinig theorie, veel praktijk!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Noordwijk 
Afbeeldingsresultaat voor meijer fiscale adviessystemen
 

Bezoek website MFAS

Solvid Ondernemen BV

Al meer dan tien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle financiering. Van uw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot en met de aanvraag van financiering en de verwezenlijking van uw droom. Een financiële aanvraag van €10.000.- tot een aanvraag van vele miljoenen. Wij zijn ermee bekend!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Tilburg 

 
Bezoek website Solvid Ondernemen BV