De startpagina voor ondernemers van Noord Brabant

Werving en Selectie Noord Brabant.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Werving en Selectie Noord Brabant

Atros Werving & Selectie

Atros bemiddelt al sinds jaren in vaste banen op midden- en hogerkader niveau. Lees op onze site over onze manier van werken en uw mogelijkheden.

Bezoek website Atros Werving & Selectie

Avance

’t Is niet altijd gemakkelijk, maar ze zijn echt te vinden: goeie kandidaten die beschikken over de juiste ervaring, kennis en instelling. Mensen met een mentaliteit die past bij de cultuur van uw organisatie. Door ons voortdurend goed in te leven in bedrijven en branches en kandidaten grondig te selecteren, realiseren we de match die beide partijen voor ogen hebben.

Bezoek website Avance

I-people

I-People is een landelijk opererend werving -en selectiebureau, dat is gespecialiseerd in het werven van MBO-, HBO- en WO kandidaten via internet. Samen met het grote wervingsbereik, onze gespecialiseerde consultants, vakbekwame selectie en deskundig advies, kan snel en effectieve de juiste match worden gemaakt.

Bezoek website I-people

Kamsteeg Executive Search

Vastgoed, bouw, infra, industrie, zorginstellingen, zakelijke dienstverlening en publieke sector vinden hun weg naar Kamsteeg Executive Search. Wij vervullen vacatures bij cliënten op topkaderniveau.

Bezoek website Kamsteeg Executive Search

NCP HRM

NCP HRM is met de dienst NCP Select specialist in werving en selectie voor vacatures op HBO- en WO werk- en denkniveau.

Bezoek website NCP HRM

Perselectief

PerSelectief bemiddelt in vacatures voor werving en selectie, flexwerk en interim management. Elke consultant is franchisenemer en specialist in een branche of functie en vervult vacatures vanaf HBO niveau.

Bezoek website Perselectief

Personeel Medium

Het werving & selectiebureau gericht op MBO, HBO en WO vacatures/kandidaten. Wij bemiddelen in vaste banen op het financiële, commerciële, commercieel-technische, logistieke en P&O vlak in Noord-Brabant.

Bezoek website Personeel Medium

SMART planning

SMART Planning is het onlangs door Astrid Brouwer opgerichte bedrijf voor Marketing & Sales Adviezen voor het professionele intermediair en serviceproviders.

Bezoek website SMART planning

Tempo-Team

Tempo-Team heeft ruim 35 jaar kennis van de arbeidsmarkt en is de tweede uitzendonderneming van Nederland. Via 275 vestigingen zijn dagelijks gemiddeld 30.000 uitzendkrachten en gedetacheerden aan het werk. Tempo-Team maakt deel uit van Randstad Holding.

Bezoek website Tempo-Team

Training Matters

Training Matters is dé intermediair voor professionals in de opleidingsbranche. Wij verzorgen werving & selectie, executive search en interim managementactiviteiten op het gebied van Learning & Development.

Bezoek website Training Matters

Lintberg

Lintberg onderscheidt zich van traditionele vacaturesites door alleen vacatures met een salaris vanaf €100.000 aan te bieden. Met ruim 30.000 geregistreerde topkandidaten biedt Lintberg een uitstekende aanvulling op het netwerk van topheadhunters en executive search bureaus, maar ook een platform om discreet een topvacature in een relevante doelgroep te plaatsen.

Bezoek website Lintberg

Freelancer.nl

Freelancer.nl is een platform waar opdrachtgevers en freelancers elkaar vinden. Plaats een opdracht, bekijk offertes en vind vandaag nog de juiste freelance professional voor de opdracht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Amsterdam

 

Bezoek website Freelancer.nl

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl

Technio

Werving en selectie gericht op (online) marketing talent op een snelle, sociale en succesvolle manier. Dat is Technio. Technio staat voor ruim 10 jaar ervaring met het bij elkaar brengen van vacature en specialist via social media, website optimalisatie en (vooral) netwerken. De ideale combinatie die niet leidt tot 15 irrelevante cv’s, maar wel dat ene, juiste cv. En voor de kandidaat, de juiste vacature en werkgever. Of het nu gaat om een SEO specialist, traffic specialist of juist een acccountmanager of een PHP programmeur, Technio maakt er een sport van!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Harlingen 
Techniek vacatures

Bezoek website Technio