De startpagina voor ondernemers van Noord Brabant

Pensioenverzekering Noord Brabant.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Pensioenverzekering Noord Brabant

Activa Finance

Financiële voorzieningen voor u, uw onderneming en uw medewerkers zijn in goede handen bij ActivA Financiële Planning. Of het nu gaat om een uitgebalanceerd pakket aan Employee Benefits, alle denkbare bedrijfsverzekeringen of een goed verzorgd pensioen voor u en uw werknemers

Bezoek website Activa Finance

Adviescentrum Evercare West-Brabant

Wie na zijn pensionering meer inkomen wil dan alleen AOW of eerder wil stoppen met werken, doet er verstandig aan zo vroeg mogelijk te beginnen met sparen voor later. Dan kan op verschillende manieren.

Bezoek website Adviescentrum Evercare West-Brabant

Adviseur op Maat

Op deze website kunt u informatie vinden over alle verzekeringen en financiële diensten. Via contact kunt u offertes opvragen.

Bezoek website Adviseur op Maat

Bonnier & Veraa

Financieel adviesbureau Bonnier en Veraa richt zich met name op ondernemers en particulieren met een wat complexere financiële situatie. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van een totaalpakket, waarin al uw financiële zaken perfect zijn geregeld.

Bezoek website Bonnier & Veraa

IAK Verzekeringen

IAK Verzekeringen is een eigentijds assurantie-intermediair en volmachtbedrijf in Eindhoven. Ruim 80 jaar ervaring maken ons tot een specialist in collectieve verzekeringen, financiële diensten en bedrijfsverzekeringen.

Bezoek website IAK Verzekeringen

Univé

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt, dus haar klanten zijn tevens haar leden.

Bezoek website Univé

Van der List Adviesgroep

Van der List Adviesgroep is een advieskantoor op het gebied van financiële dienstverlening. Met een team van acht medewerkers adviseert ons kantoor particulieren, ondernemingen en vrije beroepsbeoefenaars op het gebied van assurantiën, beleggen, financieringen, hypotheken, onroerende zaken, sparen en pensioenen.

Bezoek website Van der List Adviesgroep

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

GeldXpert

GeldXpert Zakelijk is een no-nonsense organisatie. Dat betekent: daadkracht, deskundige aanpak, korte lijnen en oplossingen op maat. Deskundige medewerkers met brede ervaring, staan altijd voor u klaar en geven een goed onderbouwd en gedegen advies. In samenspraak met u wordt een pakket aan verzekeringen samengesteld, dat op uw specifieke situatie en uw onderneming is toegespitst. Onze producten en diensten onderscheiden zich door maximale kwaliteit tegen de scherpste prijsstelling.

Bezoek website GeldXpert

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Rotterdam

Bezoek website Nationale Nederlanden

Bastian & Visser

Bastian & Visser Financiële Diensten BV is een regionaal werkende organisatie met adviseurs dicht bij u in de buurt. Persoonlijke benadering en een helder advies staan hoog in het vaandel. Dit omdat wij vinden dat elk financieel product voor u onze aandacht verdient.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Eindhoven, Valkenswaard 
Bastian & Visser

Bezoek website Bastian & Visser