De startpagina voor ondernemers van Noord Brabant

Vergelijker Noord Brabant.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Vergelijker Noord Brabant

PrizeWize

Of je nu je nieuwe auto wilt verzekeren, je motor of je inboedel, bij PrizeWize ben je aan het juiste adres. Voor de meeste verzekeringen bieden we je een onafhankelijke vergelijker.

Bezoek website PrizeWize

Verzekeraar.nl

De onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen.

Bezoek website Verzekeraar.nl

Verzekering Vergelijker

Verzekeringen zijn dit jaar fors duurder geworden door onder andere de nieuwe Europese Regelgeving. Tijd dus om je opnieuw te gaan orienteren op een nieuwe verzekeraar. En wij kunnen u daarbij helpen. Met behulp van deze website vindt u niet alleen de goedkoopste verzekeraars, maar ook de beste. Want niemand heeft iets aan slechte polisvoorwaarden, toch?

Bezoek website Verzekering Vergelijker

Verzekering.rubriek

Vraag hier offerte aan om de verzekering over te sluiten. Dit is gratis en verplicht u tot niks. Blijkt het dat u geld kunt besparen op uw verzekeringen geeft u ons opdracht om het oversluiten te regelen. Soms moet hierbij wel rekening worden gehouden met een opzegtermijn.

Bezoek website Verzekering.rubriek

Verzekeringssite

Vergelijk gratis en vrijblijvend alle verzekeraars. Bespaar tot honderden euro's op uw autoverzekering, zorgverzekering of andere verzekering.

Bezoek website Verzekeringssite

Verzekerje 123

Verzekerje123.NL vergelijkt onafhankelijk verzekeringen van een groot aantal verzekeraars en banken, en biedt de mogelijkheid deze online aan te vragen. We werken geheel onafhankelijk. Dat houdt in dat Verzekerje123.NL geen connecties heeft met verzekeraars en of banken.

Bezoek website Verzekerje 123

Independer

Independer is opgericht uit idealisme. Met zo’n 170 Independers zetten we ons met veel passie in om de verzekeringswereld beter en overzichtelijker te maken. Voor jou onderhandelen we met verzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste premies. Zo halen we het beste in hen naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen jou met het afsluiten van een verzekering.

Bezoek website Independer

Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn.

Bezoek website Van Bruggen Adviesgroep

Zorgverzekering.net

Een zorgverzekering kiezen is moeilijk en tijdrovend, omdat er veel aanbieders zijn met allerlei verschillende pakketten. Uw zorgverzekering vergelijken met andere zorgverzekeringen biedt de zekerheid van uw gemaakte keuze. Zorgverzekering.net maakt vergelijken voor u makkelijk.

Bezoek website Zorgverzekering.net

Sum.nl

Op SUM.nl vind je gemakkelijk en snel de beste deals. Bereken jouw premie voor zorgverzekeringen of autoverzekeringen op basis van jouw persoonlijke situatie, of vergelijk alle verzekeraars.De missie van SUM.nl is om niemand in Nederland onnodig te veel geld te laten betalen voor o.a. verzekeringen. Op vaste lasten kunnen consumenten veel geld besparen. Wij willen iedereen informeren met onafhankelijke artikelen en het makkelijker maken om producten te vergelijken. Geen gedoe en duidelijk laten zien wat de beste deal is.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Zeist

Bezoek website Sum.nl

Qlick.nl

Uitzoeken van de verzekering die het best bij jouw wensen past en het minste kost, dat is waar Qlick jou bij helpt. Met uitgebreide en altijd up-to-date vergelijkingen betaal je nooit meer te veel voor je verzekering!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig 
- Locatie: Rotterdam 
Displaying Qlick.jpg
 

Bezoek website Qlick.nl

Verzekeringen.com

Wij willen jou helpen om op een simpele manier de beste verzekering te kiezen. Misschien ga je voor het eerst een autoverzekering afsluiten of ben je opzoek naar een goedkopere zorgverzekering. Verzekeringen.com geeft jou de mogelijkheid om zelf de juiste keuze te maken. Start met besparen en vergelijk verzekeringen op premie, dekking en polisvoorwaarden.Goed verzekeren, dat regel je zelf!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Kapelle 

Bezoek website Verzekeringen.com