De startpagina voor ondernemers van Noord Brabant

Verzekeringsadviseurs Noord Brabant.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Verzekeringsadviseurs Noord Brabant

Activa Finance

Financiële voorzieningen voor u, uw onderneming en uw medewerkers zijn in goede handen bij ActivA Financiële Planning. Of het nu gaat om een uitgebalanceerd pakket aan Employee Benefits, alle denkbare bedrijfsverzekeringen of een goed verzorgd pensioen voor u en uw werknemers.

Bezoek website Activa Finance

Adviesbureau Cees van den Heuvel

Adviesbureau Cees van den Heuvel is een kantoor voor advies over hypotheken, financieringen en verzekeringen. Wij zijn al meer dan 30 jaar werkzaam in de regio 's-Hertogenbosch en omstreken.

Bezoek website Adviesbureau Cees van den Heuvel

Adviseur op Maat

Op deze website kunt u informatie vinden over alle verzekeringen en financiële diensten. Via contact kunt u offertes opvragen.

Bezoek website Adviseur op Maat

Bonnier & Veraa

Financieel adviesbureau Bonnier en Veraa richt zich met name op ondernemers en particulieren met een wat complexere financiële situatie. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van een totaalpakket, waarin al uw financiële zaken perfect zijn geregeld.

Bezoek website Bonnier & Veraa

Goedhart Finance

Goedhart Finance bemiddelt voor u als onafhankelijk adviseur in verzekeringen, hypotheken, financieringen voor zowel particuliere als bedrijfsmatige cliënten. Goedhart Finance is gespecialiseerd in ondernemers en hun onderneming.

Bezoek website Goedhart Finance

IAK Verzekeringen

Meer zekerheid in het leven. Dat is wat wij u bieden. Daardoor kunt u zich richten op wat voor u telt. Uw gezin bijvoorbeeld of uw gezondheid, uw hobby of uw werk. Wij zorgen dat u zo min mogelijk financiële risico's loopt en wij maken ons sterk voor alles wat u dierbaar is.

Bezoek website IAK Verzekeringen

Mutsaerts

Mutsaerts is een onafhankelijk assurantiekantoor dat zich richt op de advisering van de ondernemer, zijn (familie)bedrijf en vrije beroepsbeoefenaren, zoals advocaten, accountants en medici op het brede vakgebied van verzekeringen, pensioenen en financieringen.

Bezoek website Mutsaerts

Prefirst

Als specialisten in werving, selectie en detachering van Hoger Opgeleid Personeel hebben wij onze gedrevenheid, enthousiasme en ervaring gebundeld in een samenwerking die kennis van de arbeidsmarkt koppelt aan ondernemersgeest. En dan met name op het gebied van professionals in bank- en verzekeringswezen, financiële dienstverlening, en commercieel talent.

Bezoek website Prefirst

Van der List Adviesgroep

Van der List Adviesgroep is een advieskantoor op het gebied van financiële dienstverlening. Met een team van acht medewerkers adviseert ons kantoor particulieren, ondernemingen en vrije beroepsbeoefenaars op het gebied van assurantiën, beleggen, financieringen, hypotheken, onroerende zaken, sparen en pensioenen.

Bezoek website Van der List Adviesgroep

Blank Advies

Een financieel adviseur zoals Blank Advies is uw gids en vraagbaak in een financiële wereld die steeds complexer wordt. Blank Advies helpt bij het nemen van de juiste financiële beslissingen.

Bezoek website Blank Advies

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

de Goudse verzekeringen

De Goudse heeft gekozen voor een organisatiestructuur waarmee snel en daadkrachtig ingespeeld kan worden op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Door korte lijnen kan De Goudse direct inspelen op de wensen van eindklanten en verzekeringsadviseurs.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Gouda 

Bezoek website de Goudse verzekeringen